18 juni 2016

AIIM ERM-training

Electronic records management (ERM) is de methodiek van het identificeren, digitaliseren, classificeren en archiveren of vernietigen van records.

Deze training biedt inzicht in de diverse standaarden, de ins en outs van selectiebeleid en de rol van metadata en security.

AIIM EducationHet uitgebreide ERM-programma biedt u zowel inzichten uit de theorie als ervaringen uit de praktijk. Na afronding van deze cursus kunt u direct de uitdaging aan met de meest complexe vraagstukken op het gebied van het beheer en behoud van enterprise content in uw organisatie.


INHOUD

De ERM-cursus behandelt de ins en outs van onder meer begrip van de levenscyclus van informatie, informatiebronnen, opslagtechnologieën, manieren van content en elektronische documenten behouden en vernietigen, audit trails, metadata, classificatieconcepten en -benaderingen, Moreq2 en andere standaarden voor digitale duurzaamheid en de implementatie van een Enterprise Content Management Systeem (ECMS) of Records Management Applicatie (RMA) binnen een organisatie.


DOELGROEP

Archivarissen, bibliothecarissen, business managers, business consultants, DIV-medewerkers, IT-professionals, IT-managers, consultants van leveranciers en implementatiepartners.


LOCATIE EN KOSTEN

Deze AIIM-training vindt meerdere keren per jaar plaats op een goed bereikbare locatie in Amsterdam.

De Specialist-training beslaat 2 dagen en kost € 935.- exclusief BTW. Het vierdaagse Master-programma kost € 2.415.- exclusief BTW.

Alle prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, lunch en toegang tot het online examen.

Leden van AIIM ontvangen 10% korting op de kosten van de cursus en betalen € 850 exclusief BTW voor het Specialist-programma en € 2.195,- exclusief BTW voor het Master-programma.


CERTIFICAAT

AIIM ERMsCursisten die het examen succesvol afronden, ontvangen een officieel ERM Specialist-certificaat van AIIM, de internationale enterprise content management organisatie.

Cursisten die het vierdaagse Masterprogramma afleggen en een case study met goed resultaat afronden, ontvangen het ERM Master-certificaat.


MEER INFORMATIE

Bel +31 (0)30 877 35 60 of stuur een bericht.

Velden met een * zijn verplicht